Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur

Stichting Vivent wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die sinds 1 februari 2008 uit één lid bestaat. De Raad van Bestuur van Vivent heeft als hoofdtaak het verbeteren en borgen van de kwaliteit van zorg, arbeid en organisatie.

Pieter Hermsen (1960) is per 1 oktober 2020 voorzitter van de (eenhoofdige) Raad van Bestuur van Vivent.

Ervaring en activiteiten

Pieter Hermsen beschikt over ruime bestuurlijke ervaring in de langdurige zorg, zowel in de VVT-sector (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) als in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor zijn start bij Vivent was hij bestuurder van Stichting Severinus in Veldhoven.
Naast zijn werkzaamheden als bestuurder is de heer Hermsen lid van de Raad van Toezicht van een VVT-organisatie in de Westelijke Mijnstreek en als docent Strategisch HRM actief bij opleidingsinstituut ICM.

De heer Hermsen is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Nijmegen.

Nieuws

Belangrijke informatie Coronavirus Copy

Vivent volgt deze verscherpte richtlijn in het belang van de gezondheid van onze cliƫnten en onze medewerkers. Wij nemen daarom voorzorgsmaatregelen in samenwerking met de GGD.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op