Technische Thuiszorg Verpleegkundige team (TTV)

De speciaal opgeleide verpleegkundigen van het Technische Thuiszorg Verpleegkundige team (TTV) van Vivent bieden bij u thuis speciale zorg die u normaal misschien alleen in het ziekenhuis zou verwachten, zoals infusietherapie (onder andere bloedtransfusies), palliatieve sedatie en pijnbestrijding. Bent u afhankelijk van medische en verpleegtechnische zorg? Dan kunt u deze dus ook bij u thuis krijgen. Het TTV team is 24 uur per dag bereikbaar.

Begeleiding door het TTV team

Het TTV team is de schakel tussen het ziekenhuis en de zorg thuis. De verpleegkundigen van het TTV team komen regelmatig bij mensen voor wie de situatie of levensfase ingrijpend is. Vaak wordt bij uw zorg dan ook de wijkverpleegkundige of een gespecialiseerd verpleegkundige betrokken. Dan schakelen zij uiteraard met elkaar. Is dat niet het geval dan nemen de verpleegkundigen van het TTV team ook een stukje van uw begeleiding op zich. Het TTV team kijkt dan met u samen hoe het met u gaat, wat u kunt verwachten in uw ziekteproces en wat er voor u aan (aanvullende) zorg nodig is.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Wijkverpleging?

Download folder

Nieuws

Jaarverslag 2022 Vivent

In het Jaardocument 2022 kijken we terug op het afgelopen jaar: een nieuwe meerjarenstrategie, regionale samenwerking, een positief financieel resultaat en in de Top 10 van best gewaardeerde zorgorganisaties.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op