Verpleeghuis bij complexe lichamelijke aandoeningen

Is thuis blijven wonen voor u niet meer mogelijk? Dan bieden we u de juiste zorg en behandeling in ons woonzorgcentrum Vivent Mariaoord. U verblijft in een woning op afdeling Wamberg of Krommenhoek. De zorgprofessionals zijn gespecialiseerd in zorg na een beroerte (CVA), de ziekte van Parkinson, multiple sclerose (MS), ALS en chronische ziektes. De zorg is afgestemd op uw persoonlijke situatie en we ontwikkelen voortdurend nieuwe methoden die aansluiten bij onze cliënten.

Behandeling en therapie bij complexe lichamelijke aandoeningen

In uw woning in het verpleeghuis krijgt u intensieve therapie en behandeling. Die krijgt u van een team van behandelaars die specialistische kennis hebben van uw chronische aandoening of lichamelijke problemen. Het team bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, een vaste logopediste, diëtiste, ergotherapeut, fysiotherapeut en bewegingsagoog, psycholoog en geestelijk verzorgende. Samen met u maken zij een behandelplan.

Mantelzorgers en verhuizen naar een woonzorgcentrum

En dan komt het moment dat uw naaste gaat verhuizen naar een woonzorgcentrum omdat de intensieve zorg en behandeling thuis niet meer gegeven kunnen worden. Dat is voor uw naaste een enorme stap, maar ook voor u. U moet afscheid van elkaar nemen en een nieuwe manier vinden om uw relatie met elkaar op een andere plek voort te zetten. We begeleiden u daar graag bij. Vivent vindt het belangrijk dat u zich in de woning in het verpleeghuis op uw gemak en welkom voelt. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten in de woningen, zoals bijvoorbeeld samen met u de krant te lezen of te helpen tijdens de maaltijd.
Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Mariaoord?

Download folder

Nieuws

Jaarverslag 2022 Vivent

In het Jaardocument 2022 kijken we terug op het afgelopen jaar: een nieuwe meerjarenstrategie, regionale samenwerking, een positief financieel resultaat en in de Top 10 van best gewaardeerde zorgorganisaties.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op