Vivent Mariaoord

Vivent Mariaoord is een open en gastvrij woonzorgcentrum waar iedereen welkom is. U vindt ons middenin natuurgebied Hooge Heide, aan de rand van Rosmalen. Onze verpleegkundigen, verzorgenden en behandelaars staan dagelijks voor u klaar om u de beste zorg te bieden. We weten alles van uw aandoening en blijven ons verder specialiseren.

Wonen en zorg in Vivent Mariaoord

In Vivent Mariaoord bieden we :

Jonge mensen met dementie

Revalidatie

Niet aangeboren hersenletsel

Complexe lichamelijke aandoeningen

Faciliteiten en mogelijkheden in Vivent Mariaoord

In Vivent Mariaoord vindt u een volledig ingerichte fysiotherapie- en ergotherapieruimte en kunt gebruik maken van de beweeg- en belevingstuin. Omdat Vivent Mariaoord in het bos ligt, heeft u volop mogelijkheden om naar buiten te gaan of een rondje te maken door onze dierenweide. Het woonzorgcentrum beschikt over een restaurant, bibliotheek en recreatieruimten.

Er zijn vele clubs waar bewoners lid van kunnen worden en er zijn wekelijks grote activiteiten zoals een muziek- of filmmiddag. Maar ook op de afdelingen worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Vivent Mariaoord heeft daarnaast een eigen rolstoelbus waarmee bewoners uitstapjes kunnen maken.

Therapeuten en specialisten

Naast zorg en welbevinden is natuurlijk de medische zorg noodzakelijk. De specialistische verpleegafdelingen beschikken over een eigen specialist ouderengeneeskunde, een fysiotherapeut, bewegingsagoog, logopedist, ergotherapeut, psycholoog en diëtist. Maar ook een geestelijk verzorgende die met bewoners een gesprek aan gaat als hier behoefte aan is. Er is ook een verpleeghuistandarts en een pedicure aanwezig.

Mantelzorgers en verhuizen naar verpleeghuis Mariaoord

De stap maken naar een woonzorgcentrum is best groot. We begeleiden u hier graag bij, evenals uw partner of familie. Zo kunt u op een goede manier wennen aan de nieuwe situatie.

Cliëntenraad Mariaoord

Vivent Mariaoord heeft een bewoners- en verwantenraad die u en uw mantelzorgers of familie vertegenwoordigt. Zij horen graag uw wensen en ideeën voor verbetering van Vivent Mariaoord.

Tarieven overige diensten

Om alles inzichtelijk te maken hebben we een tarievenlijst overige diensten bij Mariaoord.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Mariaoord?

Download folder

Nieuws

‘Vivent Mariaoord is een lustoord in Brabants groen’

De Dames THe beoordelen Vivent Mariaoord met vier van de vijf theekopjes.

Lees verder Alle nieuwsberichten

Online artikel

Vrijwilligster in Vivent Berlerode: ‘Het is goed om een beetje bij te blijven’

Riet Kipping werkt als vrijwilliger met mensen met dementie en volgde daar een cursus over

Lees verder Alle online artikelen

Volg ons op