Cliëntenraad zoekt leden

Vindt u het ook leuk om mee te luisteren en te praten over de zorg? Dan is de cliëntenraad misschien wel iets voor u!

Iedereen vindt wat van de zorg. Dit gaat goed, dat kan beter of zou anders moeten. De cliëntenraad wil dat graag weten. Daarover praten we dan met het bestuur van Vivent. Zo maken we de zorg samen beter. Dat kan gaan om kleine dingen. Een parasol op een terras bijvoorbeeld. Maar ook over grotere dingen. Wat betaal ik voor het laten wassen van mijn kleding? Of hoe knappen we de huiskamer op.

Lid van de cliëntenraad:

“Ik ben bij de cliëntenraad gegaan omdat ik graag een steentje bijdraag aan het welzijn van de bewoners.”

Vindt u het ook leuk om mee te luisteren en te praten over de zorg? Dan is de cliëntenraad misschien wel iets voor u!

Wat moet ik dan kunnen?

We hebben geen lange lijst van dingen die u moet kunnen. We willen gewoon graag weten wat u vindt. Van de zorg die u zelf krijgt. Of uw familielid. Of de buurvrouw. En wat er beter kan. Het moet wel gaan over iets wat voor meer cliënten belangrijk is. Dus bijvoorbeeld hoe Vivent het beste de planning van de zorg maken. En niet hoe u regelt dat uw moeder om 10.00 uur aan de beurt is. We vragen 2 of 3 uurtjes in de maand van uw tijd.

Wat u leuk vindt

We hebben allemaal onze eigen dingen die we leuk vinden, Dat kan ook binnen de raad. Weet u alles over bouwen, dan praat u daarover mee. Vindt u geldzaken interessant? Dan kan dat uw onderwerp zijn. Er is altijd wel iets wat bij u past.

Meedraaien

Weet u het nog niet zeker? Kom dan gewoon eens kijken. Praat met de leden en doe eens een overleg mee. U ziet dan vanzelf hoe leuk u het vindt!

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u zich meteen aanmelden? Dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de ambtelijk secretaris van de cliëntenraden Vivent, 06 – 31 67 63 95, clientenraad@vivent.nl.