Thuiszorg

Langer thuis?

Langer thuis?

U blijft graag zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. Vivent biedt u informatie, workshops, ondersteuning, zorg en kortingen via de Viventpas bij organisaties en winkels die langer thuis blijven wonen mogelijk maken.

Zorg thuis

Zorg thuis

Heeft u thuis (specialistische) zorg of begeleiding nodig? Vivent biedt u thuiszorg.

Lees meer
Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Heeft u moeite met bewegen, praten, slikken of eten? In onze praktijkruimtes bieden we u fysiotherapie, ergotherapie en logopedie aan. Onze diëtisten komen op huisbezoek. Wij zijn gespecialiseerd in 55-plussers en ouderen.

Lees verder
Dagbesteding

Dagbesteding

De dag op een leuke en zinvolle manier doorkomen is voor iedereen belangrijk. Als u ouder wordt, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom biedt Vivent dagbesteding aan waar u samen met anderen aan kunt deelnemen. Onze activiteiten houden u vitaal en in beweging. Bovendien kunt u leuke contacten opdoen.

Lees verder
Dagbehandeling

Dagbehandeling

Onze Dagbehandeling richt zich op prettig, veilig en verantwoord kunnen wonen in de thuissituatie. Onze gespecialiseerde professionals op het gebied van niet aangeboren hersenletsel, jonge mensen met dementie, dementie en complexe lichamelijke aandoeningen zoeken samen met u en uw familie naar een optimale behandeling. Daarbij horen passende activiteiten, therapieën en advies.

Lees verder
Informatie voor verwijzers

Informatie voor verwijzers

Doorverwijzen naar Vivent Behandeling en Consultatie en uitvoeringsverzoeken voor het VTT team.

Lees meer

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

“Samen met twee bewoners van Vivent Berlerode naar PSV”

Een onvergetelijke avond bij PSV “Zaterdagavond 18.30 uur vertrekken we vanuit Vivent Berlerode samen met Jan & Mari met de Viventbus richting Eindhoven om daar…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op