Thuiszorg

Verzorging en verpleging thuis

Verzorging en verpleging thuis

De juiste zorg bij u thuis 7 dagen in de week, 24 uur per dag

Lees meer
Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team

Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team

Onze speciaal opgeleide verpleegkundigen van het Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team bieden bij u thuis speciale zorg die u normaal misschien alleen in het ziekenhuis zou verwachten, zoals infusietherapie (onder andere bloedtransfusies), palliatieve sedatie en pijnbestrijding.

Lees meer
Gespecialiseerd verpleegkundigen

Gespecialiseerd verpleegkundigen

Vivent heeft gespecialiseerd verpleegkundigen in dienst die u en uw naasten of mantelzorgers adviseren en begeleiden bij niet aangeboren hersenletsel, wondzorg, longziekten, oncologie en palliatieve zorg, dementie en dementie op jonge leeftijd.

Lees meer
Vivent Langer Thuis

Vivent Langer Thuis

U blijft graag zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen? Vivent biedt u informatie, workshops, ondersteuning, zorg en kortingen via de Viventpas bij organisaties en winkels die langer thuis blijven wonen mogelijk maken.

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

Gespecialiseerde thuisbegeleiding

Heeft u thuis gespecialiseerde begeleiding nodig? Een gespecialiseerd thuisbegeleider kan een belangrijke steun zijn als u (tijdelijk) de greep op de dagelijkse verzorging van uw huishouden dreigt te verliezen. De thuisbegeleider pakt samen met u de praktische problemen aan.

Lees meer
Technologische hulpmiddelen

Technologische hulpmiddelen

Soms kunt u zorg voorkomen, de zorg vergemakkelijken, een veilige situatie of veilig gevoel creëren met technologische hulpmiddelen. Vivent Thuiszorg houdt de ontwikkelingen goed in de gaten, werkt met proeftuinen of pilots om zaken uit te proberen en stelt u hulpmiddelen voor die voor uw situatie geschikt zijn.

Lees meer
Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek

Heeft u moeite met bewegen, praten, slikken of eten? In onze praktijkruimtes bieden we u fysiotherapie, ergotherapie en logopedie aan. Onze diëtisten komen op huisbezoek. Wij zijn gespecialiseerd in 55-plussers en ouderen.

Lees verder
Dagbesteding

Dagbesteding

De dag op een leuke en zinvolle manier doorkomen is voor iedereen belangrijk. Als u ouder wordt, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Daarom biedt Vivent dagbesteding aan waar u samen met anderen aan kunt deelnemen. Onze activiteiten houden u vitaal en in beweging. Bovendien kunt u leuke contacten opdoen.

Lees verder
Dagbehandeling

Dagbehandeling

Onze Dagbehandeling richt zich op prettig, veilig en verantwoord kunnen wonen in de thuissituatie. Onze gespecialiseerde professionals op het gebied van niet aangeboren hersenletsel, jonge mensen met dementie, dementie en complexe lichamelijke aandoeningen zoeken samen met u en uw familie naar een optimale behandeling. Daarbij horen passende activiteiten, therapieën en advies.

Lees verder

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Thuiszorg?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

“Het eten in het restaurant is perfect!”

Mevrouw Merkelbach woont in een aanleunappartement van Vivent Berlerode in Berlicum. Ze haalt haar geluk uit de kleine dingen van het leven. Zoals het bezoeken van het restaurant van Vivent Berlerode. “Dat is altijd weer een feestje, je wordt er echt verwend.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op