Vivent Volledig Pakket Thuis

U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, in een voor u vertrouwde omgeving? Ook als u intensieve(re) zorg nodig heeft? Vivent biedt u Volledig Pakket Thuis (VPT): een volledig pakket zorg- en dienstverlening onder verantwoordelijkheid van Vivent, in uw eigen vertrouwde woning.

Waaruit bestaat het?

Het zorgpakket bestaat bijvoorbeeld uit persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden, verpleging, vervoer naar de dagbesteding en verzorging van maaltijden. De zorg kan ook bestaan uit het wassen van platgoed (bed-, bad- en keukentextiel), alarmering of logeeropvang ter ontlasting van de mantelzorg. Samen met de wijkverpleegkundige van Vivent wordt gekeken welke zorg of diensten uit het VPT u het beste ondersteunen. Zo krijgt u alle zorg die u nodig heeft én kunt u zelfstandig blijven wonen.

“We zijn blij dat vader nog zo lang thuis heeft kunnen wonen”

Lees het interview met Bas van Amerongen uit Hintham die vertelt over de zorg voor zijn vader Gerrit-Jan en hoe het Volledig Pakket Thuis hen geholpen heeft.

Meer informatie

Lees voor meer informatie ook eens deze folder. Voor het Vivent Volledig Pakket Thuis is er een indicatie nodig van de Wet langdurige zorg (Wlz). Een aanvraag voor een Wlz-indicatie doet u via het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Als u een vraag heeft kunt u ook contact opnemen met uw wijkverpleegkundige van het thuiszorgteam of met de afdeling Zorgbemiddeling van Vivent, 088 – 163 70 00 of info@vivent.nl.

Zoekt u een zorgpakket met minder dienstverlening en wat meer lichte persoonlijke verzorging? Dan is een thuisondersteuner van Vivent mogelijk ook interessant voor u.

Download folder

Wilt u meer informatie over Volledig Pakket Thuis?

Download folder

Nieuws

“De medewerkers van Vivent zijn geweldig!”

De geboren Amsterdamse Hannie Kerseboom (83) verhuisde ruim drie jaar geleden, kort na het overlijden van haar man, naar Den Bosch. Om dicht bij haar…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op