Jonge mensen met dementie (JMD)

1

Veranderingen in stemming, taal en gedrag

Heeft u last van stemmingswisselingen, moeite met het verwerken van informatie of problemen om woorden te vinden? Op jonge leeftijd denkt u niet als eerste aan dementie. Praat eens met uw huisarts, een wijkverpleegkundige of kom eens langs in het Alzheimercafé.

Lees meer
2

Diagnose dementie op jonge leeftijd

Als u op jonge leeftijd de diagnose dementie krijgt, staat uw wereld op zijn kop. De wijkverpleegkundige of casemanager jonge mensen met dementie (JMD) begeleidt u en uw gezin bij de acceptatie van de diagnose en ondersteunt u bij het inschakelen van de juiste zorg.

Lees meer
3

Dagbehandeling jonge mensen met dementie

Bij Vivent Dagbehandeling JMD bekijken we met u waar u nog goed in bent en waar u misschien steun kunt gebruiken. Met een behandelprogramma op maat leert u om te gaan met dementie op uw jonge leeftijd.

Lees meer
4

Hulp thuis bij dementie op jonge leeftijd

Kunt u thuis niet meer alles zelf en heeft u zorg, begeleiding of technische hulpmiddelen nodig? Vivent Thuiszorg helpt u graag om met dementie op jonge leeftijd thuis te blijven wonen.

Lees meer
5

Verpleeghuis voor jonge mensen met dementie

Als het thuis niet meer gaat, dan biedt Vivent wonen met zorg in Vivent Mariaoord. U woont dan tussen leeftijdsgenoten met een vergelijkbaar ziekteproces. De medewerkers zijn speciaal geschoold in de zorg voor jonge mensen met dementie. U ontvangt dus zorg die bij u past.

Lees meer

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent Dagbehandeling JMD?

Download folder

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent JMD?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

Zusters van de Choorstraat maken ruimte voor zorgappartementen

De Zusters van de Choorstraat maken het komende jaar langzaam plaats voor 21 zorgappartementen in het klooster in hartje Den Bosch. De medewerkers van de…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op