Nieuws en maatregelen Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws van Vivent over de voorzorgsmaatregelen en versoepelingen in verband met het coronavirus.

Lees meer

Jonge mensen met dementie (JMD)

1

Veranderingen in stemming, taal en gedrag

Heeft u last van stemmingswisselingen, moeite met het verwerken van informatie of problemen om woorden te vinden? Op jonge leeftijd denkt u niet als eerste aan dementie. Praat eens met uw huisarts, een wijkverpleegkundige of kom eens langs in het Alzheimercafé.

Lees meer
2

Diagnose dementie op jonge leeftijd

Als u op jonge leeftijd de diagnose dementie krijgt, staat uw wereld op zijn kop. De wijkverpleegkundige of casemanager jonge mensen met dementie (JMD) begeleidt u en uw gezin bij de acceptatie van de diagnose en ondersteunt u bij het inschakelen van de juiste zorg.

Lees meer
3

Dagbehandeling jonge mensen met dementie

Bij Vivent Dagbehandeling JMD bekijken we met u waar u nog goed in bent en waar u misschien steun kunt gebruiken. Met een behandelprogramma op maat leert u om te gaan met dementie op uw jonge leeftijd.

Lees meer
4

Hulp thuis bij dementie op jonge leeftijd

Kunt u thuis niet meer alles zelf en heeft u zorg, begeleiding of technische hulpmiddelen nodig? Vivent Thuiszorg helpt u graag om met dementie op jonge leeftijd thuis te blijven wonen.

Lees meer
5

Verpleeghuis voor jonge mensen met dementie

Als het thuis niet meer gaat, dan biedt Vivent wonen met zorg in Vivent Mariaoord. U woont dan tussen leeftijdsgenoten met een vergelijkbaar ziekteproces. De medewerkers zijn speciaal geschoold in de zorg voor jonge mensen met dementie. U ontvangt dus zorg die bij u past.

Lees meer

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent JMD?

Download folder

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Nieuws

Rustig meedeinen op de golven van de dag

Riet van de Liefvoort (87) woont in Vivent Hof van Hintham: “De mensen zijn allemaal even aardig. Ik vind het fijn hier.”

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op