Visie en ambities

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat we mogelijk kunnen maken. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg.

Ken je mij?

U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten.

Daarbij vinden we het belangrijk dat we iedereen die we ontmoeten ook echt zien. Alleen dan kunnen we werken vanuit hun wensen en behoeften.

Centraal staat dus:

  • Wij zien jou
  • Je doet wat je (zelf) kunt
  • Wij verstaan ons vak

Ambities

Ken je cliënt

In de benadering van onze cliënten staat de kwaliteit van bestaan altijd centraal in de vorm van  betekenisvolle relaties, eigen regie en een zinvolle daginvulling.

Ken je naaste

Familie en vrienden zijn cruciaal voor onze cliënten. In alle fasen van zorg is de naaste een belangrijke persoon voor de cliënt én Vivent. We kennen de zorgen van de naasten en spelen hierop in. We staan met naasten in verbinding en zorgen dat we afspraken nakomen.

Ken je medewerker

Samen zorgen we voor werkplezier. We bieden mogelijkheden om te ontwikkelen en blijven investeren in onze expertises. We geven elkaar aandacht, vertrouwen en waardering. Iedereen heeft invloed op zijn of haar werk en er is ruimte voor reflectie en rust. Vivent wil je kennen!

Ken je netwerkpartners en onze expertises

We gaan samenwerkingsrelaties aan vanuit het belang van de cliënt. We nemen een regierol in de regio vanuit een expertrol op NAH en NAH+, palliatieve zorg, wondzorg en Jonge Mensen met Dementie. We blijven een netwerkpartner van betekenis op alle andere zorggebieden.
Vivent neemt een leidende rol in bij ontwikkelingen in de regio en speelt een aanjagende rol in de transitie van de wijkverpleging.

Kernwaarden

Dit doen we:

  • Met aandacht
  • Met elkaar
  • Met lef

Samen halen we het beste uit de dag

Kijk in het filmpje hieronder hoe medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en cliënten samen het beste uit hun dag halen.

Dit is onze visie

Bekijk de video (1:49 min)