Nieuws en voorzorgsmaatregelen Coronavirus

Vivent volgt de richtlijnen van het RIVM in het belang van de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers. Lees hier het laatste nieuws en de voorzorgsmaatregelen die we nemen.

Lees meer

Jaarverslag en cijfers

Zorgorganisaties verantwoorden zich jaarlijks over de prestaties van zorg- en dienstverlening en ondersteuning. Halverwege het jaar kijken we terug op het afgelopen jaar. Dit hebben we samengevat in het Jaarverslag 2019.

Uiteraard verantwoordt Vivent zich ook met een jaarrekening. Het complete verslag vindt u in het Jaardocument 2019 Vivent.

Ieder jaar ontwikkelt Vivent voor het komende jaar Vivent jaarplan. Voor 2020 is het Jaarplan voor u inzichtelijk gemaakt.

Cijfers

De aantallen medewerkers, leerlingen en vrijwilligers van Vivent op de woonzorgcentra (intramurale) locaties en de aantallen medewerkers in indirecte functies (Viventbreed) vindt u terug in het overzicht Vivent samenstelling professionals intramuraal.

Wilt u reageren op het jaarplan, jaarverslag of het overzicht van de cijfers? Dan kan dat via communicatie@vivent.nl.

Download folder

Wilt u meer informatie over Vivent?

Download folder

Nieuws

Activiteitenbegeleiding bij Vivent Hof van Hintham

De activiteitenbegeleiders bij Vivent Hof van Hintham zorgen ervoor dat er regelmatig activiteiten worden georganiseerd voor hun bewoners. Puur Dans ‘Puur Dans’ kwam op bezoek,…

Lees verder Alle nieuwsberichten

Volg ons op