Vivent Langer Thuis Dag: beleving, plezier en activiteiten

Vrijdag 15 september 2023

Op zaterdag 7 oktober organiseert Vivent Langer Thuis de Vivent Langer Thuis Dag. Een dag vol beleving, plezier en activiteiten, gericht op het gezond ouder worden. Beweeg mee met Olga Commandeur, bekend van het programma ‘Nederland in beweging’. Leer alles over gezond ouder worden van gastspreker Dokter Tamara, huisarts en bekend van haar online leefstijlprogramma. Krijg tips van een notaris, geniet van de live muziek, een dansdemonstratie, een troubadour of het smartlappenkoor Onbekrommert. En nog veel meer.

Het programma

Het doel van Vivent Langer Thuis is om mensen langer gezonder thuis te kunnen laten wonen, met of zonder zorg. En tijdig voor te bereiden op het gezond ouder worden. Het bijzondere programma deze dag sluit hier op aan. Beweeg mee of ga in gesprek met Olga Commandeur. Leer alles over gezond ouder worden van gastspreker Dokter Tamara (mogelijk gemaakt door VGZ) of krijg tips van een notaris. Daarnaast zijn er diverse activiteiten; stap op de demofiets of laat je informeren over een rijvaardigheidstest. Volg diverse workshops of ervaar de laatste innovatieve ontwikkelingen voor, in en rondom uw huis. Laat u adviseren over sportmogelijkheden, relaxstoelen en dagjes uit.

Ook kunt u een van onze vele samenwerkingspartners ontmoeten, zie op www.viventlangerthuis.nl/vltdag wie dat zijn. En natuurlijk is er veel gezelligheid met live muziek. Bij binnenkomst staat er wat lekkers en een kopje koffie voor u klaar!

Voor wie?

Deze dag is voor iedereen gratis te bezoeken. U hoeft geen lid te zijn.
Gebruik als lid van Vivent Langer Thuis de introducé(s) kaart om iemand uit te nodigen voor deze bijzondere dag. Op vertoon van uw Viventpas ontvangt u een leuke tas.

Datum en locatie

Zaterdag 7 oktober, van 10.00-16.00 uur. Locatie: 1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA, ’s-Hertogenbosch. Het 1931 Congrescentrum is goed te bereiken met zowel het OV, de fiets en de auto. De kosten voor het parkeren van de auto zijn € 5,00. Onze tip: kom op de fiets! Meer informatie over de bereikbaarheid vindt u op www.1931.nl/bereikbaarheid.

Aanmelden

Meld u aan via www.viventlangerthuis.nl/vltdag of bekijk de website voor meer informatie. Deze dag wordt u aangeboden door Vivent Langer Thuis en Coöperatie VGZ.

Volg ons op